Groene Groei Plekken

Verslag Stadsboerenbijeenkomst 15 Februari

 Samen Groeien

Een aantal Rotterdamse tuinen hebben de handen ineen geslagen om samen te werken aan educatie, professionalisering en werkgelegenheid. Het zijn plekken die op uiteenlopende manieren een onschatbare bijdrage leveren aan het stadsleven. Door samen te werken willen de tuinen zich verder ontwikkelen en groeien, zodat ze nog meer voor de stad kunnen betekenen. Deze Groene Groeiplekken (Wollefoppengroen & co – Taka Tuka Tuin, Rotterdamse Munt, Educatieve tuin de Enk, Botanische Tuin Afrikaanderwijk, Wilgenplantsoen, Planetcare) hebben in samenwerking met Museum Rotterdam op maandag 15 februari een bijeenkomst georganiseerd, om met nieuwe geïnteresseerde tuinen en groenprojecten een platform te creëren om aan deze doelen verder te werken. Een belangrijk streven was om de groep samenwerkende tuinen uit te breiden.

De bijeenkomst vond plaats in het Timmerhuis, hoofdlocatie van Museum Rotterdam. Een twintigtal mensen van verschillende tuinen en groenprojecten hebben de avond bezocht en meegedacht over de volgende stappen… Lees het hele Verslag Groene Groei Plekken 15 februari hier.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s