Nieuwe Publicatie: ‘Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’

Publicatie Edicitnet Onderzoeksrapport!

Het eerste rapport van het zelfonderzoek van groene (voedsel)initiatieven is af en te lezen op de website van Vereniging Groen010: Naar een Rotterdams Netwerk van Groene (Voedsel)Initiatieven’. Wil je het liefst zo snel mogelijk de belangrijkste hoofdzaken en handelingsperspectieven lezen? Zoek dan in de inhoudsopgave op welke bladzijde je de samenvatting kan vinden.

Het onderzoek was een eerste fase van het Edicitnet (Edible Cities Networks) Living Lab in Rotterdam. Aan dit onderzoek naar manieren van onderlinge samenwerking, hebben 34 Rotterdamse initiatiefnemers deelgenomen. Het heeft geleid tot een overzichtelijk lijstje met handelingsperspectieven voor onze onderlinge samenwerking. De volgende stap is dat we met zijn allen een of meerdere handelingsperspectieven kiezen om uit te voeren. En daar kijken we naar uit:

Handen uit de mouwen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s