Openbrief Hofbogen

Houd de Hofbogen groen en toegankelijk! Burgerbrief aan de Raad.

Op een gemeentelijke verkoopbrochure van de 1,9 kilometer lange Hofbogen staan grote gebouwen ingetekend op veel mooie groene initiatieven. En delen van het toekomstige Hofbogen luchtpark kunnen exclusief toegewezen gaan worden aan commerciële ondernemingen. Groen verdwijnt en wat ervan overblijft lijkt weer een exclusief recht te worden van mensen met geld.

De afgelopen dagen heb ik een hoop nachtelijke uurtjes besteed aan de gezamenlijke totstandkoming van deze burgerbrief aan de gemeenteraad van Rotterdam. Woensdag ga ik met Piet Vollaard de brief toelichten tijdens het inspreekmoment van de Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte.

Het helpt als de publieke tribune dan vol zit! Kom je ook? En het helpt ook heel erg als jou naam en/of die van je organisatie onder de brief mag staan. Laat me dat dan even weten (mag ook in een persoonlijk bericht).

Lees hier onze Brief aan de Raad.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s