Te Gast bij Tegenlicht Meet Up over de Deeleconomie

Tegenlicht Meet UpDonderdag 4 december ben ik te gast bij de Tegenlicht Meet Up in de Nieuwe Banier, Rotterdam over de deeleconomie. Hoe moeten we naar de deeleconomie kijken, wat is de waarde, waar liggen de kansen en wat zijn de gevaren? Andere gasten zijn Harry te Riele, Ariane Lelieveld, Laura Schön, en Abhiram Nitai Dasa.

PRAAT JE OOK MEE?
Aanvang Meet Up Hoezo samen delen 20:00 uur. Vertoning van de aflevering Vpro Tegenlicht: 19:00 uur (De aflevering wordt vooraf in zijn geheel vertoond in de theaterzaal van De Nieuwe Banier.) Toegang is gratis.

Zie voor het volledige programma: http://us7.campaign-archive2.com/?u=32ddab7c6e7d52a35cfa8931c&id=50c37a4dc7

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s