Over Groene Buurtprojecten en Zingeving (Interview)

Ik ben geinterviewd door Rachelle Eerhart over spiritualiteit en groene buurtprojecten. Het artikel is op de website van Groen Dichterbij gepubliceerd (klik hier) en is hieronder te lezen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het interview is een voorproefje voor 21 Augustus. In het kader van het Groen Dichterbij Zomerprogramma voelt Rachelle Eerhart mij live aan de tand over dit onderwerp en kan je zelf ook meedoen met het gesprek: Bij Eetbaar Park in Den Haag. Wees welkom om dit evenement bij te wonen! 

OVER GROENE BUURTPROJECTEN & ZINGEVING

donderdag, juli 24, 2014
Door Rachelle Eerhart – projectleider Groen Dichterbij

Ik ken Rutger Henneman van de eerste ronde selectiegesprekken die we voerden voor de Groen Dichterbij Icoonprojecten eind 2012. Hij deed mee met zijn project deGandhituin in Rotterdam, een tuin waarvan de missie in lijn ligt met de ideeën van Gandhi op het gebied van vrede en geweldloosheid, inclusiviteit en duurzaamheid. Uiteindelijk werd de Gandhituin … (Lees Verder)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s